Новини

Космічний Atlas Weekend на М1

3 Липня 2020

M1 оголошує запуск бомби-ракети “Atlas Weekend” у напрямку Місяця із улюбленими українськими зірками у складі екіпажу! “І шо?” — запитаєте ви. Це буде онлайн-трансляція 11 липня о 20:00, та ще й в 3D! Як тобі таке, Ілон Маск? Цього разу ми не тільки будемо повертати частинку музичного літа та занурюватись у фестивальну атмосферу, але й допомагатимемо тим, хто справді цього потребує. В ході концерту піднімемо тему домашнього насильства та нагадаємо правила соціальної дистанції.

У космічному “Atlas Weekend” 11 липня візьмуть участь: MOZGI, INGRET, U_C, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN та “Время и Стекло”.

Сергій Перцев, генеральний директор телеканалу М1:

“Це унікальне шоу, аналогів якому ще не було в країні! Якщо ми не можемо організувати великий концерт на Землі, то ми організуємо його в космосі!”.

Музичний концерт “Космічний Weekend” організовують телеканал М1, Atlas Weekend, “Всеукраїнська асоціація музичних подій”, MasterCard. Офіційний партнер — Ощадбанк. Проєкт реалізовано за підтримки Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що здійснюється Pact в Україні завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

До зустрічі в ефірі M1 вже 11 липня о 20:00!