Новини

KAMALIYA поділилася спортивними успіхами своєї чемпіонської родини

1 Липня 2020

Не секрет, що найбагатша співачка України KAMALIYA багато часу приділяє професійному кінного спорту. В інтерв’ю артистка “M1 Agency” неодноразово зізнавалася: під час суворого карантину, крім сцени і концертів, їй дуже не вистачало саме спортивних тренувань. Вимушені “канікули” не позначилися на результатах KAMALIYA: на недавніх відкритих змаганнях з виїздки “Equides Dressage Cup” вона взяла “бронзу”! Чим і встигла поділитися на своїх сторінках у соціальних мережах.

Співачка не натішиться й успіхам своїх дочок: одна з них, Мірабелла, показує відмінні результати в гімнастиці та принесла до “спортивної скарбнички” сім’ї ще одну нагороду!

— Незважаючи на тримісячну перерву в тренуваннях, Мірабелла стала найкращою ученицею місяця з гімнастики групи “Фентезі” спорт-академії “Prestige”. Дякую дуже улюбленому тренеру Максиму Петровичу Марценюку! — поділилася KAMALIYA.

Артистка зізнається, що вони з чоловіком Мохаммадом Захуром ніколи не змушували дочок до конкретних занять. Арабелла й Мірабелла самі вибрали своє додаткове навчання. Найкращим для дітей KAMALIYA вважає саме приклад батьків. Що ж, схема дійсно працює!