Новини

Гаряча прем’єра: Девід Аксельрод представить перший власний трек на “Золотій Жар-птиці”

17 Квітня 2019

Вже 18 квітня під час гала-концерту легендарної музичної премії “Золота Жар-птиця” виконавець презентує пісню, із якою він розпочинає новий етап своєї кар’єри, “Бейба”.

– Після участі в “Голосі…” багато хто чекає від мене балад. Балади, так, будуть, але дещо пізніше, – коментує Девід Аксельрод. – Ця пісня – для настрою. Драйвова, весела, запальна! Беремо курс на яскраве літо!

Варто зауважити, що Девід виступив ще й автором нового треку! Текст до “Бейби” написано ним спільно з Олександром Коржем.

Підготовка до особливого виступу в Палаці “Україна” вже виходить на фінішну пряму. Аксельрод ділиться, що йому дуже імпонує постановка, підготовлена ​​спеціально для нього режисером церемонії Катею Царик:

– Разом зі мною на сцену вийде двадцятка найкращих танцюристів країни! Саме з їхньою активною підтримкою і буде передано всю дивовижну атмосферу свята!

Церемонія нагородження премії “Золота Жар-птиця” відбудеться 18 квітня о 18:00 в НПМ “Україна”. Окрім вручення заповітних статуеток, на глядачів чекатиме й гала-концерт; разом із Девідом Аксельродом ексклюзивні номери представлять THE HARDKISS, KAZKA, JAMALA, Сергій Бабкін, Alyosha, “Воплі Відоплясова”, Злата Огнєвіч, Pianoбой, “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, Alyona Alyona, TARABAROVA, David Axelrod, Андріана, Олександр Пономарьов. Спеціальним гостем вечора стане Тіна Кароль у дуеті з гуртом “Бумбокс”.

Детальніше – на http://m2.tv/zharptitsya/nominations

“Золота Жар-птиця”

18 квітня, 18:00, НПМ “Україна”

Квитки: https://kiev.ticketsbox.com/zolotaya-zhar-ptitsa-2019/

David Axelrod

Facebook: https://www.facebook.com/david.axelrod.singer

Instagram: https://www.instagram.com/david__axelrod/

www.david-axelrod.com