Новини

ДОРОШ привітав головних жінок свого життя

7 Жовтня 2019

Минулої неділі всі медійні персони згадували шкільні роки і дякували улюбленим вчителям. Не залишився осторонь і співак ДОРОШ: артист “M1 Agency” привітав із професійним святом свого викладача з вокалу і… свою маму, яка присвятила життя школі.

“Моя люба Мама пропрацювала все життя викладачем. Я вдячний їй не тільки за те, що вона навчила мене бути в першу чергу Людиною. Але і моїх дітей, і своїх учнів! Сьогодні привітав і мою Наталію Олексіївну, вчителя з вокалу. Ціную і дорожу кожним уроком і зустріччю! Ваша праця і доброта, дорогі Вчителі, і нескінченне терпіння завжди гріють і змушують згадати найпрекрасніші періоди в житті! Сил і натхнення вам ростити наше прекрасне майбутнє!” — такий щирий пост опублікував ДОРОШ у соціальних мережах.

Варто зазначити, що вже в жовтні ДОРОШ продовжить тур з новою концертною програмою містами України. Чуттєвий чоловічий вокал, потужний поп-рок у живому виконанні музичного колективу, перевірені серцем хіти! Деталі — на офіційному сайті виконавця doroshmusic.com.

ДОРОШ

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.dorosh.singer

Instagram: https://www.instagram.com/doroshmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpSKt-wW0fTyQ8HdAaf6ZDA