Новини

До мурашок: KiRA MAZUR виступила в рамках UFW

4 Лютого 2019

На Українському тижні моди креативний дизайнер Олена Олійник презентувала нову капсульну колекцію для бренду ao2, присвячену ідеї особистої унікальності людини. Невід’ємною частиною її інсталяції став виступ учасниці Національного відбору конкурсу “Євробачення-2019”, співачки KiRA MAZUR.

— Чому саме KiRA MAZUR? Вона дуже самобутня! А я не створюю звичайних показів і презентацій, — коментує Олійник. — Для мене є дуже важливим створити те, що зачепить струни душі, тому артист повинен був бути справжнім, унікальним, здатним пропустити у глядачів колонію “мурашок”. Крім того, я вже кілька років створюю образи для KiRA, мені дуже подобається її творчість, те, як вона це робить, і те, як вона качає.

Зауважимо, що вихід KiRA MAZUR не було анонсовано і співачка просто почала співати просто в залі для глядачів! Такий перформанс був задумкою дизайнера.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО:

https://goo.gl/QCiXKr

— Ми вирішили зробити з мене дивну дівчинку, — сміється виконавиця. — Олена одягає мене вже не один рік, мені дуже подобаються її костюми. Я вважаю, що мода — це не зовсім те, за чим треба бігти. Тобто, мода — ніщо, а стиль — все.

До речі, нещодавно відбулися зйомки lyric-video на пісню “Дихати”, з якою KiRA 16 лютого виступить у другому півфіналі Нацвідбору “Євробачення-2019”. Режисером відео став модний український кліпмейкер Радіслав Лукін.