Новини

DILEMMA випустила кліп на хіт “Камікадзе”

29 Березня 2019

Після тотального захоплення радіостанцій, плейлистів, танцполів і підкорення відмітки в мільйон прослуховувань в YouTube, сингл “Камікадзе” обзавівся стильним та яскравим відеокліпом. Режисером стала Олена Вінярська, відома за співпрацею з Іриною Білик, Олегом Винником і багатьма іншими.

— Ми відзняли дуже нетривіальне відео. Хлопці постануть у незвичних для себе образах, так як костюми не властиві їх стилю. Вони потрапляють в абсолютно вигаданий світ, заснований на історіях, якими вони самі діляться за кулісами. Фінал кліпу — це метафора про те, що артист як камікадзе — жертвує собою заради любові глядача, — коментує Олена.

Крім учасників гурту — Джея, Мастера, Ніки та Томаша — в кліпі також з’явився генеральний продюсер лейбла Kontramarka Олександр Порядченко.

— Для нас це новий творчий виток. Ми хотіли знайти нові рішення, які б допомогли позиціонувати групу як зрілу і видати суперякісний продукт. Моя участь в кліпі стала великим експериментом і випробуванням. Я поважаю хлопців, які можуть витримати 24 години зйомки і при цьому продовжувати посміхатися в камеру. Ми дуже раді вибору режисера. Олена Вінярська — топ-професіонал, якому можна довіритися у всьому. Те, що було зроблено на знімальному майданчику, — це просто чудо. Коли на твоїх очах рветься костюм Dior, пришивається інший комірець, нашивка, робиться грим. Кожна емоція, кадр, погляд — все це вибудовується режисером. Дуже хочеться, щоб люди по-іншому подивилися на українську музику. Побачили в ній більше! — ділиться Олександр.

 

У свіжій відеороботі DILEMMA беруть нову планку якості. Тонка й іронічна історія талановито упакована в барвисту візуалізацію і приправлена ​​модними спецефектами. У поєднанні з фірмовим денс звучанням, “Камікадзе” виглядає повноцінним “бенгером”, який ще довго буде підривати чарти.

— Фешн кліп! Швидкість, стиль, модні тачки! — говорить Джей. — Мало того: я вірю в те, що потрібно співати і знімати, тільки на перспективу. Я хочу зібрати стадіон! Хочу собі в гараж дорогу спортивну тачку. Просто щоб була, а не щоб ганяти на ній. Зйомки були дуже непередбачуваними та імпровізованими з нашого боку. Реквізит ми побачили тільки на знімальному майданчику. І офігіли! Потрібно мати дуже розвинену фантазію, щоб уявляти собі те, чого ще немає і потім це з’явиться в відео. Але важливо вірити. Кліп вийшов бомба, чого говорити… Дивіться!

У фінальних кадрах кліпу група з’являється на сцені перед тисячами радісних фанатів. На радість їм, DILEMMA вирушає у всеукраїнський тур з альбомом «#SHALENII».

Слухай альбом #SHALENII тут: https://fanlink.to/SHALENII