Новини

David Axelrod: “Не треба боятися починати все спочатку!”

21 Січня 2019

Досконале виконання однієї з пісень мюзиклу “The Greatest Showman” “Never Enough” розвернуло до артиста крісла всіх зіркових тренерів. Однак головне здивування викликала не сама поява виконавця на шоу, а інша новина: артиста звати David Axelrod (Дéвід Áксельрод).

– Трішки незвично, але я звикну! Мені навіть якось ніяково запрошувати тебе до себе в команду, оскільки я знаю, який ти талановитий і який у тебе довгий шлях! – прокоментував MONATIK, який, хоч і не повернувся відразу, та найпершим впізнав співака за вокалом.

– Із самого початку стало чути, що ти справжній артист! – зазначив DAN BALAN.

– Такі голоси, як Ви, можуть перемогти у цій програмі! – зауважив Потап.

Проте Дéвід за свого наставника обрав Тіну Кароль, сказавши, що зрозуміти його “може тільки Королева”.

– Я чула найгучніші оплески за весь цей вечір – і вони були адресовані тобі. Нам потрібні люди, які вражають. Я реально хотіла би, щоб ти прийшов до моєї команди. Це було би благословенням для мене. Ти талант! – розчулено сказала Кароль.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО:

 

Головне питання, яке наразі турбує прихильників: чому саме так звуть співака? Як стало відомо, David Axelrod – це його справжнє ім’я:

– Після сольного концерту у Палаці “Україна” я надумав взяти паузу, щоб вирішити, яким шляхом прямувати далі. За цей час я зрозумів: я дуже змінився як зовні, так і внутрішньо. Саме із цим ім’ям і прізвищем я почуваю себе комфортно; так мене звати і за документами. Axelrod – це прізвище мого дідуся, який мене, власне, виховав. Що ж стосується самих змін… Не треба боятися починати все спочатку. Це – єдина можливість вдосконалюватися і знайти себе у цьому житті.