Новини

Чому Девід Аксельрод шукає нереальну дівчину і до чого тут Олена Вінярська?

18 Липня 2019

Співак Девід Аксельрод готується до зйомок відеороботи на запальний трек “Boom! Boom!”. Спеціально до цієї події виконавець підготував безпрецедентний конкурс: будь-яка підписниця його сторінки у Facebook має шанс стати зіркою кліпу! Для цього достатньо лише поділитися своїм фото!

— Ми свідомо вирішили не звертатися до модельних агентств чи професійних акторок, — говорить Девід. — Я впевнений, що по-справжньому вродливу дівчину не обов’язково шукати там, де всі звикли. Бажаючі взяти участь у відборі можуть надсилати мені свої світлини у коментарі до публікації про конкурс.

Якою, на думку Аксельрода, є ідеальна дівчина у стилі “Boom! Boom!”? Артист “M1 Agency” стверджує: головне — щоб вона була абсолютно впевненою у власних силах і чарах. До речі, остаточний вибір головної героїні зробить сам виконавець!

Режисером майбутнього кліпу стане одна з топових українських кліпмейкерок Олена Вінярська. За свій креатив вона цьогоріч отримала статуетку музичної премії “Золота Жар-птиця”. І це не дивно, адже вона до своєї роботи ставиться як до справжнього мистецтва й заради ефектного кадру змушує зірок втілювати на екрані абсолютно нереальні фантазії. Тож за