Новини

Анастасія Кожевнікова станцювала на даху фургона і ганяла нічним Києвом

6 Серпня 2019

Більше доби тривали зйомки відеороботи Анастасії Кожевнікової на другий сольний сингл. Ефект саспенсу, застосовуваний в трилерах і фільмах хоррорах, супроводжував команду і в реальному часі упродовж усього багатогодинного знімального процесу. Найбільше полоскотати нерви довелося самій Анастасії, складні маневри в кадрі співачка виконувала без допомоги дублерів: нічні гонки на величезній швидкості на старому фургоні, круті виверти і збиті предмети на шляху, танці на даху кузова, вибите і розбите вщент вікно та інші складні завдання.

— Я страшенно боюся висоти, і танці на даху фургона стали для мене справжнім випробуванням! Справитися із цим завданням допомогло перевтілення в мою героїню! Їй зрадили, вона в люті! У ці моменти в голові виникають найбожевільніші ідеї і немає місця страху! — розповіла Анастасія Кожевнікова. — Уся історія, показана в кліпі — це, скоріше, фантазія і той сценарій, який народжується, коли хочеться взяти реванш! У такі моменти важливо впоратися зі своїми емоціями, попрощатися з минулим і піти далі назустріч новому!

Режисером кліпу “Так как ты” став український кліпмейкер Станіслав Морозов. Саме йому належить ідея відео і бажання помістити глядача в почуття тривожного очікування розв’язки відбувається, захвату небезпекою і хвилювання, за прикладом справжнього трилера.

До слова, сингл “Так как ты” увійде до дебютного альбому Анастасії Кожевнікової, робота над яким вже почалася.