Новини

Alyosha поділилася містичними секретами свого виступу на “M1 Music Awards. 4 Seasons”: “Мій номер — це занурення у жіночі думки”

28 Листопада 2018

Співачка Alyosha, володарка статуетки “M1 Music Awards. III Елемент” у номінації “Червона Рута”, готує концептуальний містичний номер для гала-концерту церемонії нагородження премії “M1 Music Awards. 4 Seasons”.

— Мій номер — це занурення у жіночі думки, які для нас характерні, коли ми не впевнені у найближчій людині; коли ми не можемо керувати власними емоціями, коли необачно можемо прийняти неправильне рішення, — ділиться виконавиця. — Тому і захотілося цього занурення у самісінький мозок, щоб подивитися, що ж коїться у голові, коли ми ображені, а наше Его принижене.

Номер, за словами команди Alyosha, буде побудовано на спеціально створеному для цього вечора відео, на грі світла та особливому костюмі артистки. Жодної хореографії чи балету: лише Alyosha, відкриті почуття та захоплюючий подих віджеїнг. Усіх таємниць свого виступу співачка не розголошує, тримаючи інтригу до самої церемонії “M1 Music Awards. 4 Seasons”. Режисером номеру став Олег Борщевський, з яким виконавиця співпрацювала над кліпом “DAMA”.

— Взагалі для нас дуже велика честь виконувати нову пісню на такій вражаючій сцені та такій масштабній події для вітчизняного шоу-бізнесу!

Тому й хотілося втілити у життя щось особливе й дещо особисте, щоб не відволікати увагу глядача від основної теми композиції, — додала Alyosha.

Четверта церемонія нагородження премії “M1 Music Awards” “M1 Music Awards. 4 Seasons” відбудеться вже 1 грудня у столичному Палаці Спорту.

У грандіозному гала-концерті, окрім Alyosha, свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, “Время и Стекло”, MONATIK, NK | Настя Каменських, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, “Mozgi”, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов та “Антитіла”.