Новини

Злата Огнєвіч готується до весняного туру по Україні

4 Квітня 2018

Упродовж п’ятнадцяти днів Злата Огнєвіч виступить у різних куточках України. Ужгород, Рівне, Луцьк, Вінниця, Львів, Чигирин, Житомир, Чернігів – ці міста вже в травні почують нову концертну програму співачки.

«Я надзвичайно рада, що буде ще одна можливість зустрітися з моїми слухачами в їхніх містах. Такі концерти мене неймовірно заряджають. Люди місяцями чекають нашої зустрічі й потім у концертній залі відчувається особлива атмосфера обміну енергією між мною і тими, кому близька моя музика», – розповіла Злата Огнєвіч про майбутні концерти.

Нині співачка активно готується до виступу на концерті в честь 85-річчя оперної діви Монсеррат Кабальє, який відбудеться 14-го квітня. Організатори концерту в Україні запросили Злату, побачивши її виступу зі світовим тенором Андреа Бочеллі. У Києві на концерті Монсеррат Кабальє Злата виконає дві пісні: «Adagio» і «Over the Rainbow».

До слова, пісня «Barcelona», яку раніше виконували в дуеті Монсеррат Кабальє та Фредді Мерк’юрі, якось принесла Златі Огнєвіч і її партнеру по сцені перемогу в телепроекті.