Новини

Якою бачить ідеальну дівчину Макс Барських: прем’єра відео “По секрету”

15 Травня 2020

Макс Барських:

— Піснею та кліпом мені хотілося створити портрет сучасної жінки, підкреслити його багатогранність, різнохарактерність: від юної спокусливої Лоліти до яскравої фурії.

Аби екранізувати багатогранність і унікальність жіночого портрету, команда артиста відправилася до Лос-Анджелесу. За місяць до старту зйомок Барських анонсував міжнародний кастинг, у рамках якого понад 100 дівчат-моделей із різних країн боролися за своє місце в майбутній відеороботі.

Алан Бадоєв:

— Ми шукали не просто модельну зовнішність, нам був цікавий характер жінки. Я спочатку задумав відео у стилі знаменитих кліпів Джорджа Майкла із топ-моделями 90-х. Саме з цієї причини ми запросили Анну Богдан — нашу музу та близьку душу, а також дуже талановитого режисера до співстворення збірного відеообразу.

Анна Богдан:

— Нас трьох поєднує те, що ми з натхненням ставимося до енергії одне одного. Ми відчуваємо схожі моменти та дивимося на світ крізь лінзу якоїсь паралельної романтичної реальності. Цим відео я хотіла передати образи абсолютно різної та божевільної за своєю природою жінки: якими суперечливими та передбачуваними, різними — і в той самий час схожими ми можемо бути. Захід, дівчата й якась свобода, пошук тієї самої єдиної, пошук того самого почуття… І Макс — немов гість, який зійшов із кадру 90-х. Це моя улюблена епоха в стилістиці кліпів.

Практично вся робота над створенням нового відео від першого дня кастингу до постпродакшену фінального кадру відбувалася в онлайн-режимі між Києвом і Лос-Анджелесом, а сам знімальний процес тривав чотири доби. Технічною особливістю кліпу є той факт, що весь матеріал відзнято на вінтажну кінокамеру 8 mm.