Новини

“ВВ” закликають менше паритися по життю: прем’єра пісні “Лазня”

18 Січня 2019

Як давно ви ходили до лазні? Гурт “Воплі Відоплясова” пропонує не просто згадати, а й долучитися якомога скоріш до такого проведення часу! А мотиватором і саундтреком до нього нехай стане новісінький розривний трек “ВВ” “Лазня”!

– Морозна та сніжна зима видалася зараз, що само собою спонукає на такий відпочинок! Наша “Лазня” – це чистий нефільтрований ЗОЖ! Ми, гурт “ВВ”, знаходимося на чолі цього руху! Тож долучайтеся до нас! – коментує Олег Скрипка.

Пісня “Лазня”, як розповів Скрипка, старша за “Кобіту”: її начерк виник ще у 1980-х, який гурт грав на концертах. У жодній збірці вона досі не була, проте стане однією з “перших ластівок” нового альбому “ВВ”.

– Не знаю, наскільки чіпляє саме ця тема жінок, але більшість чоловіків дуже люблять лазню! Я вважаю, що її недостатньо оспівано. Цю пісню я показую багатьом своїм знайомим – і вони відразу дуже позитивно реагують. Я бажаю, щоб усі парилися в лазні і не парилися по життю! – закликає Олег Скрипка.

“Воплі” також запрошують оздоровлюватися у їхній компанії! У соціальних мережах запущено флешмоб #BBодохреще, переможець якого отримає можливість пропаритися у лазні разом зі своїми кумирами. У відеозапрошенні до конкурсу також знялися музиканти гурту “Kozak System”, “Bahroma” і “Latexfauna”. Фронтмен “Latexfauna” Дмитро Зезюлін виступив ще й у якості креативного директора флешмобу.

 

Усі подробиці можна знайти на сторінках Олега Скрипки та “ВВ” у Facebook та Instagram.