Новини

Ведучі М1 знялися у стрічці “Секс і нічого особистого”

19 Грудня 2018

Гаряча романтична комедія “Секс і нічого особистого” виходить у широкий прокат вже 20 грудня. Фільм створено “Star Media” за підтримки Держкіно. Його режисером стала Ольга Ряшина, а над сценарієм працювали Сергій Притула та команда “Вар’яти Шоу”.

“Зірками” кінострічки стали і обличчя головного музичного телеканалу України М1 — Міла Єремєєва та Денис Христов. Телевізійний досвід допоміг їм органічно триматися в кадрі і почуватися впевнено.

— Це не перша моя поява у кіно. Я одеситка, яка виросла на знімальному майданчику! — посміхається Міла Єремєєва. — Починала з масовки, згодом — і до епізодів потрапила. Потім моя балакуча натура з головою пірнула у телебачення, та й тут мене не оминуло голосне “Камера! Мотор!”. Клип співачки Alyosha “Бегу” також без мене в кадрі не залишився. Тепер прийшов час і повнометражного українського кіно. Приємно та гордо навіть не грати, а бути у звичній для себе ролі — ведучої М1. Та не відкидаю варіанту, що незабаром і на лаври Роксолани зазіхатиму!

— У стрічці я граю репортера, який опинився на гей-параді, у самому, так би мовити, епіцентрі пікантних подій: любовному трикутнику між головним героєм та ще двома персонажами, — коментує Денис Христов.

Лінк на тизер:

https://youtu.be/Ybp0EWD_srQ

Про що ж, власне, фільм? Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення — і їде до Праги на новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина. Чим закінчаться гарячі пригоди у новорічній Празі, дивіться вже 20 грудня!