Новини

Телеканал М2 визначив переможця конкурсу «Хіт-конвеєр 2018»

16 Жовтня 2018

14-го жовтня на столичній Троїцькій площі у межах грандіозного фіналу третього сезону «Хіт-конвеєра» визначили переможця конкурсу молодих виконавців української пісні. Головний приз – потужний пакет розкрутки, котрий включає зйомки професійного кліпу та його ротацію на каналах М1 і М2.

Перемогу виборов гурт Skeemans. Це – геть новий київський проект, який поки не має у своєму активі альбомів, кліпів і гучних виступів. Утім, учасники команди запевняють: у музиці вони – не аматори. Вважають, що ідеально відповідають філософії «Хіт-конвеєра». На конкурсі представили композицію «Він є».

Цього року в «Хіт-конвеєрі» взяли участь близько двохсот п’ятдесяти молодих виконавців. Тридцятеро пройшли до півфіналу, одинадцять найкращих потрапили до фіналу. Ідеться про «Бродвей», VIDVERTO, GG ГуляйГород, BARAHTA, SKEEMANS, РАШЕЛЬ, DILEMMA, «Львівський Танцювальний Клуб», Лева Ременєва, Marietta Ways і LIA.

Разом із конкурсантами сцену «Хіт-конвеєра» розділили зірки українського шоу-бізу. У великому гала-концерті взяли участь Alyosha, KADNAY, LUMIERE, VALEVSKAYA, Мята, Андріана, LETAY, PATSYKI Z FRANEKA та гедлайнер вечора – гурт ВВ. 

Професійне журі у складі Романа Мухи (продюсер телеканалу М2), Віталія Дроздова (генеральний продюсер «ТАВР Медіа», генеральний директор «Хіт FM»), Юрія Нікітіна (музичний продюсер), Тараса Тополі (лідер гурту «Антитіла»), Ірини Білик (народна артистка України), композитора Івана Небесного (член Національної спілки композиторів України) і Валентина Коваля (член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення) майже одноголосно визначило переможця.

Роман Муха, продюсер телеканалу М2 мовив:

«Є кілька моментів, які відрізняють цьогорічних конкурсантів від попередніх. По-перше, цього року ширше представлені жанри. У нас були виконавці року, поп-року, фолк-року, електропопу. По-друге, виросла креативність думки. Конкурсанти продемонстрували творчість й унікальність. По-третє, помітно зріс загальний рівень учасників».

Конкурс «Хіт-конвеєр» від телеканалу М2 проводить івент-компанія «Таврійські Ігри» разом із Національною спілкою композиторів за підтримки Міністерства культури України і за сприяння народного депутата України Віктора Кривенка.

Микола Баграєв, ініціатор та меценат конкурсу «Хіт-конвеєр», співзасновник музичних телеканалів М1 та М2 зазначив:

«Хіт-конвеєр – це справжній трамплін у вітчизняний шоу-бізнес. Думаю, для талановитих музикантів це на сьогодні – найшвидший шлях потрапити на велику сцену, а також у теле- і радіоефір. Для переможця все це гарантовано трапиться впродовж року. Та й для решти учасників це – чудова нагода заявити про себе. Минулого року серед конкурсантів “Хіт-конвеєра” п’ятеро виконавців стали номінантами Національної музичної премії “Золота Жар-птиця”! Сподіваюся, що учасники конкурсу й надалі потраплятимуть до списку номінантів музичних премій України та здобуватимуть визнання не лише в нашій країні».