Новини

TamerlanAlena презентували новий кліп, знятий в Індонезії

22 Березня 2019

Жіночна краса і привабливість Альони і благородна мужність Тамерлана в творчому тандемі створюють магнетичну атмосферу в кліпі, наповненому фарбами природи, сонцем і хвилями романтичного настрою.

Цього разу TamerlanAlena, які є співавторами синглу, вирішили виступити і в ролі творців відео. У кліпі Alena проникливо співає в оточенні мальовничої природи островів, демонструє свою спокусливу і підтягнуту фігуру у відкритому басейні під дощем, а Tamerlan читає реп серед старовинних мегалітів-пам’яток, впевнено крокуючи по краю високого обриву, вітаючи океан. У фіналі пара ніжно зустрічає один одного на фоні неймовірного заходу.

— Ми максимально спробували передати умиротворений і одночасно ритмічний настрій пісні “Рано” у новому кліпі. Так надихнулися красою індонезійської природи, що питання де саме знімати кліп було вирішено відразу. Жодна інша місцевість не підкреслила б романтичність і настрій цієї пісні краще обраної. Ці фарби, які повністю заповнюють свідомість! Неймовірна природа! Усе виходило красиво з першого дубля! Сподіваємося, нам вдалося передати атмосферу і красу в кадрі, яка була на зйомках і глядачі також перенесуться разом з нами в ці вражаючі пейзажі і проникнуться піснею і кліпом, — розповіли TamerlanAlena.

Презентований раніше сингл “Рано” впевнено зайняв своє місце в ефірах радіостанцій і на повторах в списках відтворення слухачів. Цікаво, що емоційність сюжету пісні автор слів Tamerlan передав через народний фольклор — українські прислів’я та приказки, які разом із модною мелодією синглу, написаної Alena, придбали в тексті сучасне звучання і трендовість.

Кліп “Рано” TamerlanAlena вже в ефірі всіх музичних телеканалів України.

Восени 2019 року TamerlanAlena відсвяткують 10-річчя своєї творчості великим сольним концертом у Києві, де прозвучать усі хіти артистів, а також прем’єри.

TamerlanAlena – Рано (official music video)