Новини

Сяй, наче зірка з червоної доріжки! Номінантка “М1 Music Awards” ділиться власними лайфхаками

22 Листопада 2019

5 порад від співачки МЯТА, як підготуватися до важливої події та виглядати якнайкраще:

1) Спорт. Тренування три рази в тиждень із тренером. Я віддаю перевагу інтенсивним і — головне — системним заняттям в залі. Я відновила тренування місяць тому і зараз знаходжуся у чудовій формі.

2) Правильне та раціональне харчування. Це найважливіший пункт. Тут я дотримуюся певних правил: пити багато води, їсти маленькими порціями декілька разів на день, старатися не їсти пізно ввечері. Це допоможе мені гарно виглядати на події та додасть енергії упродовж важливого дня.

3) Догляд за обличчям та тілом. Перед такими подіями невід’ємним пунктом є похід до косметолога та на масажі. Це забезпечить гарний та красивий вигляд на головній доріжці.

4) Робота зі стилістом. Завжди тебе сприймають по одягу, тому цьому питанню треба приділити достатньо часу. Ми із моїм стилистом продумали два окремих образи — і тепер довершуємо їх.

5) Любов до життя та гарний настрій. Не варто сприймати як проблему та перейматися через те, що насправді є яскравою миттєвістю! Отримуйте задоволення від події, посміхайтеся — і тоді ви будете сяяти зсередини! А людину, що сяє, просто не можна не помітити!