Новини

Співачка VALEVSKA поділилася заповітною мрією: «Настане момент, коли я візьму на руки маленьке щастя!»

9 Листопада 2018

Останнім часом VALEVSKA на своїх сторінках у соціальних мережах здебільшого ділиться суто робочими моментами. Воно й не дивно: у найближчих творчих планах артистки – два великі сольні ювілейні концерти «Palala Show» 10-го та 11-го грудня. На підготовку до них потрібно чимало часу та сил. Проте сьогодні на своїй сторінці в Інстаграмі VALEVSKA виклала чуттєву сімейну світлину з чоловіком Володимиром, залишивши до неї щирий коментар:

«Є мрії, які здійснити може тільки Бог. У нас із моїм коханим чоловіком є одна така. Багато років надія зігріває наші серця, що ми станемо батьками. Я вірю в те, що настане момент, коли я візьму на руки маленьке щастя 🙂 І кілька зайвих кіло та недосипи вночі мені геть байдужі».

Послідовники співачки не змогли пройти повз цю публікацію. На пост VALEVSKA швидко відреагували коментарями: «Від душі бажаю вам терпляче дочекатися омріяного Дива!»; «Мрії здійсняться, усьому свій час»; «Наталочко! Це, напевно, станеться, ти будеш прекрасною матусею!»; «З особистого досвіду знаю, що у Господа на все свої плани та всьому свій час! І всього потрібно терпляче дочекатися!».