Новини

Співачка MOROZOVA вразила танцювальним шоу від постановника Винника та “Океану Ельзи”

15 Березня 2019

14 березня співачка та авторка пісень MOROZOVA представила столичній публіці концертну програму “Сильная” на підтримку виходу однойменного альбому. Артистка обрала для нового етапу у своїй творчості танцювальний напрямок, тому основою вечора стали постановки з балетом. Сама MOROZOVA змогла похвалитися і спортивною фігурою, і відмінною підготовкою: далеко не кожен зможе одночасно співати та динамічно рухатися!

– Підготовка до концерту далася мені непросто, – відверто каже артистка. – Ми годинами працювали в танцювальному залі, щоб досягти того результату, який ми з командою поставили собі за мету. І я рада, що у нас все вийшло!

Сцена “Caribbean Club” змінювала свій вигляд на кожен із чотирнадцяти треків: від стін “холодних” дзеркальних хмарочосів до величезних сходів! Важливу роль у таких перетвореннях зіграли світлові ефекти та лазерне шоу. Над постановкою концерту працював Микола Вишневецький, відомий співпрацею із Олегом Винником, Джамалою, Ані Лорак і “Океаном Ельзи”.

– Адміністрація концерт-холу, побачивши, скільки приладів потрібно для концерту, відразу заявила, що такого у своїх стінах вони ще не бачили! – посміхається MOROZOVA. – Судячи з реакції глядачів, ефект “вау!” нам вдався. Дякую всім, хто розділив зі мною цю, безумовно, важливу для мене подію!

Теплу реакцію публіки викликало виконання на завершення вечора ліричної пісні “Для тебе”, яку співачка присвятила всім українським жінкам.

Незабаром MOROZOVA обіцяє здивувати новим відеокліпом, робота над яким розпочнеться вже найближчим часом.