Новини

СолоХа відкрила сезон купання в морі!

9 Травня 2020

Співачка вважає, що “моржування” — це новий шлях до здорового способу життя, а крижана вода — запорука прекрасної фізичної форми, доброго здоров’я і молодої шкіри. Бігаючи і так щоранку біля моря, вона прийняла рішення підготувати своє тіло до справжнього моржування взимку і почала цей процес вже зараз!

— Я давно замислювалася про моржування, мені завжди хотілося влаштувати змагання свого тіла зі стихією. Одне випробування моє тіло вже з успіхом пройшло, це участь у спортивних змаганнях “Міс Бікіні”, де я увійшла до п’ятірки найкращих у Південному регіоні України. На той момент я змогла наблизити своє тіло до досконалості, в першу чергу — для самої себе. Конкурс не тільки “загартував” мене морально, а й зробив фізично сильнішою, що допомогло мені стати стресостійкою. Моржування — це наступний виклик собі та силі духу, який я хочу перетворити на звичку, — стверджує співачка.

— Спочатку це були легкі спроби зайти в воду, намочити ноги, потім це переросло в щоденні обливання тіла морською водою, і ось настав той момент, коли я повністю змогла поринути у воду. Тим, кому ця тема теж цікава, слід не забувати той факт, що загартовуватися потрібно правильно, тому кожне моє занурення починається з розминки. Перед тим як зануритися в 13-градусну воду, я три тижні готувалася за допомогою контрастного душу та обтирання. Цей літній сезон буде початком мого нового шляху до моржування, адже я не збираюся зупинятися на досягнутому і хочу використовувати таку техніку загартовування цілий рік.

— Оскільки я є прикладом для багатьох своїх шанувальниць, до того ж, ще й є володаркою титулу “Найспортивніша співачка України”, то повинна відповідати йому, показуючи приклади здорового способу життя. Намагаюся весь час знаходити різні способи для підтримки тіла в тонусі і, звичайно ж, ділитися цими набутими мною “секретами” зі своєю аудиторією, — ділиться СолоХа.