Новини

SHAZAMa-мама: М1 запускає незвичний чарт із зірковою ведучою

17 Березня 2020

Мабуть, цим займався хоч раз, але кожен. У транспорті, ТРЦ, супермаркеті, магазині одягу, в кав’ярні, нічному клубі… Можливо, й зараз це робить (хоча — з меншою вірогідністю з огляду на ситуацію).

Шазамить! Пісню, що випадково полюбилася, аби потім не розставатися з нею в плейлісті.

Зі світовими трендами музичного пошуку та вподобаннями українців детально ознайомить новий чарт на телеканалі М1 “SHAZAM chart”, що виходитиме щовівторка о 18:40. Його керманичкою стане відома співачка, “маніфестантка” Світлої Сторони Музики, рудоволосе диво українського шоубізу TARABAROVA!

— Я особисто користуюсь SHAZAM майже кожного дня, коли чую по радіо в машині новий трек, який мені дуже сподобався, — рятує тільки він! Тому стати ведучою саме “SHAZAM chart” — для мене дуже захоплююча новина! Це не тільки весело, а й пізнавально, а я люблю бути корисною для людей! — коментує виконавиця. — Команда, із якою я почала працювати, мені дуже імпонує, настрій на знімальному майданчику позитивний! Музика врятує від будь-яких поганих новин, тому всім welcome до телеекранів, до вас крокує “SHAZAM chart” Світлої Сторони Музики!

“SHAZAM chart”

Вівторок, 18:40

Тільки на М1!