Новини

Сергій Бабкін вибухає від кохання у новому відеокліпі

28 Березня 2019

“Моє кохання” – новий сингл із україномовної платівки “Музасфера” – трек із “роковою” складовою, що, однак, не змінює впізнаване звучання артиста, в якому потужна електрогітара надає йому ще більше зухвалості.

Сьогодні він випустив довгоочікувану відеороботу, режисером якої став Дмитро Гук. Мінімалізм, непідробна емоційність Бабкіна та символізм – головні характеристики відео на трек “Моє кохання”.

Головний, але ненав’язливий символ роботи – це червоний голуб. Він – це мир, а мир – це любов. Любов, що прилетіла розповісти одну з історій, любов, що прилетіла віддати частинку себе іншій людині на тому кінці слухавки, любов (яку уособлює Бабкін), що вибухає наприкінці, перетворюючись на зграю червоних голубів, і розлітається по світу.

Будку, в якій і біля якої відбуваються усі події у відеокліпі, спеціально побудувала одна з найкращих художників України – Олена Гаджилова.

– Будка – це не просто предмет, кожен може по-різному прочитати його для себе: для когось – це телефонна будка, для когось – машина часу, для когось – це якась капсула, а для когось – сповідальня. Я дуже люблю мінімалізм, і в цьому відеокліпі – все те, що потрібно, все саме так, як я люблю: нічого зайвого, концентрація уваги, тільки слова і мої емоції, мій стан, – розповідає Сергій.

– Зйомки проходили динамічно, було дуже багато сміху та емоцій. Сергій круто заряджає енергією, і його ідеї на майданчику надихали всю команду. Ми створювали нерв, який повинен вибухнути наприкінці, – коментує відеокліп режисер Дмитро Гук.