Новини

ПРЕМ’ЄРА КЛІПУ: Співак ДОРОШ навчився танцювати балет із солісткою Національної опери України Оленою Горшуновою у новому відео “Вьюга”

30 Грудня 2019

Виконавець поділився власною щорічною традицією:

— В мене є така традиція: кожен свій день народження я пишу пісню, таких пісень вже, мабуть, 25-30. Я написав “Вьюгу” ще рік назад, на минулий Новий рік. Цьогоріч мені подумалося: чому б не привітати всіх українців, слухачів і глядачів, такою красивою ліричною піснею?

 

Режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовський. До слова, це не перша робота Скуратовського та артиста “M1 Agency”: кліп “Останемся”, знятий у Барселоні, став їхнім творчим знайомством.

— Ми мали за план зняти триллер, та не вдалося: пісня аж надто лірична та святкова! — посміхається режисер. — Ми намагалися зробити все, щоб викликати у людей світлі новорічні емоції.

Сюжет кліпу побудовано на поглядах закоханих, на танку страсті, на емоційних взаємовідносинах чоловіка і жінки. Образ ліричного героя втілив сам ДОРОШ, а його кохану зіграла балерина Олена Горшунова, солістка Національної опери України.