Новини

ПРЕМ’ЄРА! Кліп ALEKSEEV на сингл “Как ты там”

21 Січня 2019

Уся палітра емоцій пережитих почуттів і розставання у новій відео-роботі артиста. Не так давно ALEKSEEV зізнався шанувальникам, що його відносини, які тривали 7,5 років закінчилися.

Вперше артист відверто розповів про особисте на своїй Інстаграм-сторінці, а новий сингл «Как ты там» присвятив цьосу розділу свого життя.

Довгоочікуваний кліп на пісню, прем’єра якого відбулася сьогодні, віддзеркалив усю історію пережитого співаком. Справжня історія про те, через які емоційні грані довелося пройти артисту не залишила глядачів байдужими.

Соціальні мережі зарясніли коментарями: /«Мурашки по шкірі від побаченого!», «Спасибі тобі за відкровення», «Це неймовірно, не могла відвести очей від першої до останньої секунди», «Ти підкорюєш своїм талантом! Це зворушує до глибини душі»!

Режисирував кліп продюсер ALEKSEEV, відомий режисер-постановник Олег Боднарчук. Головну жіночу роль виконала актриса Анастасія Сергєєва. Уже сьогодні ALEKSEEV представить відео на презентації нового сезону проекту «Голос країни», вихідцем з якого є.

Подивитися прем’єру кліпу ALEKSEEV на пісню «Как ты там» можна на офіційному YouTube-каналі артиста, а також в ефірі всіх музичних телеканалів.

За матеріалами: Прес служба виконавця