Новини

Повний карантин. Тиждень перший: як селебрітіз змінюють своє життя та графіки

20 Березня 2020

NIKITA LOMAKIN:

Якщо чесно, кількість розмов навколо на одну тематику потроху зводить з розуму. Найбільше хвилює паніка людей і нескінченні дивні тупі жарти без приводу…

Мої друзі покликали мене поїхати на пару днів до Львова — і я погодився, так як це, по суті, були б мої перші повноцінні вихідні за довгий час. У період самого розпалу подій… А ми зібралися і поїхали! Багато хто мене відмовляв, казав, що я не зможу повернутися назад… У Львові було тихо, спокійно. На другий день нашого перебування закрилися майже всі заклади, але працювали доставка й самовивіз… Гуляти майже безлюдним містом виявилося дуже приємно, я кайфував! Пізніше стало відомо, що назад ми виїхати не зможемо через закриття транспортного сполучення по Україні… Але ми продовжували відпочивати і поміняли квитки на поїзд, який останнім відправлятиметься до Києва! Так що заскочили в останній вагон. І в нашому випадку це не фігура мови!

GROSU:

Карантин для мене — час, коли у всіх нас нарешті з’являється можливість зайнятися собою, надихатися, писати нову музику, малювати, читати, дивитися серіали і, нарешті, бути з близькими людьми! Чого всім і бажаю. Будьте героями, не виходьте в карантин на вулицю. Давайте разом врятуємо одне одного!

Олег Скрипка:

Наразі ситуація не досить сприятлива для музикантів та артистів, адже відмінили всі концерти та фестивалі. Зараз головне — підтримувати зв’язок із фанатами. Ми постійно в онлайн-режимі спілкуємося через відео, різноманітні пости та конкурси у соцмережах. Під час карантину маю змогу багато часу проводити поряд із своїми рідними. З дітьми займаємося музикою, їх переведено на онлайн-навчання, вони вправно виконують усі домашні завдання. Крім цього, маємо змогу розважатися, дивитися фільми, читаємо книжки. Планую декілька онлайн-концертів, тому слідкуйте за соцмережами! Сьогодні важливо дбати про своє здоров’я, а саме — підтягувати імунітет. Треба бути у гарному настрої та споживати багато вітамінів!

Сергій Мироненко:

У зв’язку з карантином мені довелося перенести живі зустрічі зі слухачами в різних містах України, але це означає, що я із ще більшим бажанням і драйвом буду готуватися до онлайн-зустрічі з ними! 27 березня разом із моїм колективом покажемо живий музичний шоу і презентуємо новий альбом на Youtube (лінк на концерт — http://mironenko.me/besplatnyj-onlajn-kontsert-sergeya-mironeko-27-03-2020/). Безкоштовний онлайн-концерт — можливість нам залишатися разом і дарувати одне одному емоції, незважаючи на негативні повідомлення з різних куточків світу. Головне — бережіть себе і своїх близьких. Разом ми переможемо будь-який вірус і негоди!

Катя Вандина:

Можу сказати, що карантин дав мені можливість бути ще ближчою до музики. В день за інструментом (фортепіано) сиджу по 3-4 години. Звичайно, це все не жарти і за здоров’ям треба стежити! І краще себе захистити від виходу куди-небудь!

Придбала антисептики з різними смаками і красивим зовнішнім виглядом (сміється).

Почала займатися онлайн-уроками — вивчаю іноземні мови.

Я впевнена, що час промайне дуже швидко — і незабаром небезпека пройде!

ДОРОШ:

У цей нелегкий для всіх час я зберігаю спокій та гармонію в душі, чого і всім бажаю! Ми поборемо це лихо, я впевнений.

Наразі продовжую активно працювати над новою концертною програмою, яку дуже скоро презентую. Пісні з нового альбому “Ресницами”, що вийшов декілька днів тому, прозвучать наживо. Це буде музична бомба, ось побачите! Репетиції проходять за щільним розкладом, але на території моєї резиденції. І в обмеженому складі музикантів ДОРОШ-band, бо карантин стосується кожного з нас.

І я дуже радий, що саме в цей час у моєму господарстві сталося поповнення — лоша Адам Кадмон від чудової Афіни Паллади. Це маленьке життя приносить радість і віру в добро!

David Axelrod:

Як змінив?.. У нашому домі не змінилося нічого, шкода тільки, що скасували концертний тур. Якщо задуматися, то все, що відбувається — це глобальна проблема людства і, як на мене, ми добре справляємося з цим. От би ще знайти вакцину від раку, щоб випив пігулку — і здоровий. А взагалі хотілося б, аби люди були більш чуйними не тільки в періоди проблем.

Marietta:

Ми з чоловіком сидимо на карантині вдома. Ми також призупинили наш сімейний бізнес (співачка та її чоловік — власники мережі квест-кімнат), тому що ми відповідальні громадяни та не наражаємо на небезпеку своїх працівників та наших клієнтів. Займаємося спортом! Встигли сходити до закриття спортзалів на останнє тренування, зараз робимо зарядку вдома. Також граємо у віртуальній реальності!

Ми здорові. У нас є всі дезінфекційни засоби та маски з антисептиками, ба навіть тепловізор.

Дуже шкода, що скоріше за все ми вже не їдемо в Амстердам у подорож, яку планували на початок квітня. Ми забронювали дати з 1 по 5 квітня. Компанія-перевізник відповіла, що вони можуть перенести дати або повернути кошти, тому що в Нідерландах офіційно ще не закрили кордони. Тож ми чекаємо, коли в країні теж оголосять повний карантин, можливо, тоді нам підуть назустріч і повернуть гроші або ж змінять дати.

Анна Розумовська:

Моє життя майже не змінилося, але наголошую — МАЙЖЕ. Я є яскравим представником інтровертів. Обожнюю свою зону комфорту. Отже, на період карантину я обмежила покупки в маркетах. Для розрахунку я використовую кредитну картку, намагаюся зараз уникати контакту з готівкою. Крім цього, декілька разів на день дезинфікую свій мобільний телефон. Наразі намагаюся уникати людних місць і без нагальної потреби залишаюся вдома. І звісно, з’явилося ще більше часу для творчості. Бажаю усім поважати один одного. Зберігайте спокій, жодної паніки. Все буде добре!

KAMALIYA:

На час карантину ми тільки посилили заходи безпеки, тому що намагаємося бути обережними та стежити за своїм здоров’ям постійно! Безумовно, я засмучена такими сумними обставинами нинішнього часу… Скасовано або перенесено стільки цікавих заходів і виступів! Але разом із цим я розумію, що інакше зараз ніяк. Бережіть своїх рідних, своїх діток і не виходьте без потреби на вулицю! А якщо й виходити — то не тільки в масках, але і з їхньою регулярної заміною кожні 2-3 години, якщо перебування поза домом затягнулося. Я дуже за цим стежу! І у вигляді гри привчила своїх дочок чітко стежити за часом.