Новини

Пісня дуету TamerlanAlena стала саундтреком до авторського кіно

21 Серпня 2018

Ідеться про концептуальну стрічку «Ліси». Ліричний трек настільки припав до душі визнаному на Каннському та Берлінському кінофестивалях німецькому кінорежисерові Лотгару Герцоґу, що після випадкового прослуховування композиції в мережі він вирішив зробити її головною музичною темою у своєму новому драматичному фільмі.

«Я знайшов цю пісню в Інтернеті, вона відповідала сценам фільму та його примарно-казковим рисам, мінорному настрою. Сингл прекрасно вписується у пейзажі фільму, і це має дуже атмосферний вигляд, – зазначив митець. – TamerlanAlena – відкриті, творчі й доброзичливі артисти, мені дуже приємно працювати з ними».

Картина «Ліси» розповідає про загадкове життя, внутрішні терзання, сумніви та боротьбу з труднощами головної героїні, яка змушена залишити звичне життя в мегаполісі й повернутися до рідного провінційного містечка допомагати близьким після трагічного сімейного випадку.

Прем’єру фільму заплановано на весну 2019 року в межах престижних кінофестивалів у Торонто, Берліні, Роттердамі й Таллінні. Також режисер має намір представити картину на національному американському фестивалі незалежного кіно «Sundance Film Festival», після чого розпочнеться широкий прокат фільму в кінотеатрах Західної та Східної Європи.

«Дивним чином доля склалася так, що Лотгар створив фільм і захотів, щоб саме наш трек “Возврата.net” звучав у ньому. Екранізацію пісні ми спочатку бачили саме як “кіношну” історію, хотіли запросити у кліп відомих акторів, зняти свій “фільм”. Але в підсумку наші задуми реалізувалися значно масштабніше. Ми раді, що сингл почують у багатьох країнах Європи, де буде показано кінострічку “Ліси”. Бажаємо фільму і Лотгару головних кінонагород і палкої любові глядачів», – зазначили TamerlanAlena.

Артисти також поділилися, що в кліпі на пісню «Возврата.Net» глядачі зможуть побачити ексклюзивні кадри з фільму ще до його офіційного релізу. Прем’єра відеороботи відбудеться 23-го серпня на офіційному ютюб-каналі дуету та в ефірі музичних телеканалів України.