Новини

Олег Скрипка відбився від нападу особливо небезпечних злочинців: гурт “ВВ” презентує відеоісторію “А-я-я-й”

4 Липня 2019

Пісню “А-я-я-й” українського легендарного гурту “ВВ” було написано, коли музиканти жили і працювали у Франції. Тому її тоді грали і співали разом із французькими колегами! Тож не дивно, що певні романтичні атмосфера й дух музичних салонів Європи знайшли своє відображення у відео на пісню, якій подарували свіжий саунд на студії #M1Studio.

– “А-я-я-й” – це романтично-небезпечно-трагічний трилер, справжня кривава історія з нападом розбійників! – коментує Олег Скрипка. – У ній я постану як героєм, так і антигероєм. Точніше, я оповідатиму чарівним глядачкам епізод, у якому я невимовно крутий, а як і що воно виявиться насправді… Все побачите! Ми дотримувалися ретро-естетики, проте сюжет не має прив’язки до часу. Бо ж романтичний екшн завжди актуальний!

 

Режисерами кліпу стали добре знані кліпмейкери Діма Маніфест та Дмитро Шмурак.

– Ідею ми вигадали разом із Олегом. Хотіли поєднати комедію з драмою, також щоб наша робота не була подібна на жодну іншу! – ділиться він. – В роботі ми максимально використовували харизму Олега, що призвело до того, що ми дуже багато сміялися на майданчику і постпродакшені. У відео зображено, як одну історію буває подано зовсім по-різному.

Прем’єра кліпу “А-я-я-й” від гурту “Воплі Відоплясова” відбудеться сьогодні, 4 липня, о 20:10 в “ДК ПРЕМ’ЄР” на телеканалі М1. Відео вже є на офіційному каналі артистів у YouTube.