Новини

Оголошено фіналістів ювілейного сезону конкурсу “Хіт-конвеєр 2021” від М2

16 Червня 2021 admin

14 червня на телеканалі М2 відбувся півфінал конкурсу “Хіт-конвеєр”. Глядачі могли спостерігати за своїми фаворитами у прямому ефірі М2 та на офіційній сторінці в Facebook. 20 молодих музикантів почули корисні поради та конструктивну критику від професійного журі, які в подальшому дадуть змогу вдосконалюватись у майстерності. Ведучими шоу молодої української музики стали Денис Жупник і Злата Огнєвіч. Спеціально до події команда “M1 Design” розробила інноваційну студію з використанням елементів об’єднаної реальності.

Денис Жупник і Злата Огнєвіч

Цього року в “Хіт-конвеєрі” взяли участь близько півтисячі учасників. Через ситуацію, що склалася, конкурс не проводився у 2020 році. Всі надіслані минулоріч треки також були розглянуті на загальних засадах

У п’ятому ювілейному сезоні до складу журі увійшли: Віталій Дроздов (генеральний продюсер “ТАВР Медіа”, генеральний директор “Хіт FM”), Олена Мозгова (музична продюсерка), Артем Пивоваров (співак, саундпродюсер), Мар’яна Вороніна (директорка BEST MUSIC Publishing) та Злата Огнєвіч (амбасадорка конкурсу “Хіт-конвеєр 2021”).

Віталій Дроздов
Олена Мозгова
Мар’яна Вороніна

Фіналісти конкурсу “Хіт-конвеєр”:

GARNA — Запам’ятай

 

Півфіналістка Нацвідбору “Eurovision 2020”, солістка легендарного “кроссовер-оркестру” та симфо-шоу Prime Orchestra. Має діапазон у 4 октави та досвід роботи у багатьох проектах. А це — більш ніж 500 концертів по всьому світу!

ЧАЙ з М’ЯСОМ — Аміго

 

Мабуть, найдрайвовіший із проєктів басиста Сергія Радзецького. Сергій тяжіє до високого рівня виконавської майстерності, грамотної композиції та робить ставку на ерудованого музиканта. При цьому пісні команди дають можливість від душі “поковбаситися” під (нехай і непрості) ритми та браві тексти.

GG ГуляйГород feat. Morphom — Веснянка

 

“GG ГуляйГород” — етно-електро проект, що поєднав український фольк із трендовим EDM (Electronic Dance Music). Вперше етногурт став відомий широкій аудиторії з випуском спільного альбому Тартак — ГуляйГород. Особливо насичені подіями останні три роки: три альбоми, відеокліпи, концерти у Польщі, Естонії, Греції, Єгипті та в Індії, участь у великих українських фестах.

Morphom (Роман Черенов) є одним із найпродуктивніших українських музикантів і саундпродюсерів, який практично щомісяця презентує нові треки.

Gorim! — Euphoria

 

Музичний всесвіт Gorim! багатий на впливи. Електроніка, неосоул, R`n`B, поп — між усіма цими жанрами музикант перемикається легко і невимушено. Кілька останніх релізів, які ви можете чути на найбільших радіостанціях країни, апелюють до жанру modern pop music.

MOLFAR — Солоні

 

Цей проект є унікальним на українському музичному ринку і не має україномовних аналогів. Михайло Безушко (він же MOLFAR) — професійний і талановитий автор та композитор, який співпрацює з багатьма українськими артистами. Він також є фронтменом відомого українського рок-гурту “Mad Heads UA”.

Окрім конкурсантів, на сцену вийшла й тріумфаторка “Хіт-конвеєра 2019” ILCHY з переможною для себе піснею “Тисяча небесних причин”.

ILCHY

Фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2021” відбудеться восени. Слідкуйте за анонсами!