Новини

NK презентувала довгоочікуваний кліп «Попа как у Ким»

14 Лютого 2019

Зухвалий трек увірвався в чарти відразу після релізу і зайняв топові позиції. З огляду на ажіотаж в мережі навколо цієї пісні, новий кліп, поза сумнівом, обіцяє стати хітом.

Пісня «Попа как у Ким» — про ідолів сучасності, таких як Бейонсе, Ріанна, Кара Делевінь, Дуа Липа, Емілі Ратаковскі, Сінді Кроуфорд, Моніка Беллуччі і, звичайно ж, Кім Кардашьян. Це жінки-трендсеттери, які диктують моду і захоплюють думки мільйонів. Сучасні дівчата наслідують їхній приклад і прагнуть перейняти яскраві особливості кожної.

«Немає межі досконалості, але нам, дівчаткам, важливо бути якомога ближче до неї. У гонитві за красою і попою, як у Кім, іноді можна упустити те, що ту ж Кім або Бейонсе роблять особливими не тільки ноги і форми, але, в першу чергу, любов до себе. Яка так само виражається в роботі над собою. У кліпі ми злегка поіронізувати над сучасними іконами стилю, адже тренди — така непостійна річ, тому потрібно дивитися на них з іронією. Саме про це мої пісня і кліп», — ділиться Настя Каменських.

Режисером відео став відомий кліпмейкер Леонід Колосовський, автор кліпів із сотнями мільйонів переглядів на YouTube. Режисер, знаменитий своїми епатажними роботами, побудував сюжет навколо властивого дівчатам бажання бути привабливими і сексуальними навіть у найповсякденніших ситуаціях. Кліп «Попа как у Ким» лаконічний у стилістиці, наповнений гумором і несподіваними елементами — від корови до Кім Чен Іна. «З Настею завжди приємно працювати, тому що є готовність створювати яскраві відео, що запам’ятовуються, із часткою гумору і безліччю цікавих ходів», — зазначає режисер.

Крім того, у кліпі є цілий ряд запрошених зіркових героїв — Потап, DJ Nana (Анастасія Кумейко) і ZBSband (Богдан Буйлук і Владислав Онищенко), переможці шоу «Х-фактор» під керівництвом Насті.

Потап і хлопці з ZBSband зобразили збірний образ типових коментаторів у соціальних мережах з їхніми реакціями від розгубленості до відвертого хейту. До речі, самій Насті регулярно дістається від подібних коментаторів за численні фото, де співачка демонструє свої форми. «Не сподівайтеся, що фото стане менше. Мої форми — це, в першу чергу, результати моєї копіткої праці! Раз вже моя попа така популярна, а мої фотографії активно обговорюються і коментуються — ловіть цілий кліпчик про найапетитнішу частина тіла!», — додала NK.

Крім зіркових артистів-колег, у кліпі Насті Каменських також з’явилися колеги-блогери. Вона була першою з українських селебріті, хто почав вести свій влог на YouTube, сьогодні вона перша в тому, що блогери і народні улюбленці з «Чоткий паца» прямо з екрану її кліпу звертаються до глядачів.

Нагадаємо, що міжнародний хіт Насті Каменських «Peligroso» вже більше 5 тижнів тримається у найавторитетнішому музичному чарті світу Billboard.