Новини

Наталка Карпа презентувала експериментальну пісню, яку їй подарував Тарас Тополя

29 Березня 2018

До Міжнародного дня щастя Наталка Карпа презентувала експериментальну композицію «@Хіт», яку за два тижні прокрутили на всіх рейтингових радіостанціях країни. Ця легка та запальна пісня геть не схожа на попередні твори співачки. Вона стала першим її синглом у поточному році.

«Можливо, не зовсім скромно одразу називати пісню хітом, але Всесвіт чує, і правильно озвучений меседж дістається своєї мети», – зазначила виконавиця.

Команда Наталки вирішила зробити щось незвичне. Люди, котрі вперше прослуховували пісню, перепитували: «Наталко, це справді ти?»

Карпа продовжила: «Нині активний час для українських артистів. Треба тільки підхоплювати хвилю та створювати щось нове. Не потрібно боятись експериментувати. Хоча я справжній консерватор, зважилась на дещо нестандартне для себе. Можливо, хтось і скаже, для чого ризикувати, якщо вже є стиль й образ, але вихід за межі свого справді мотивує знаходити щось цікаве, відкривати ще непізнанне».

Саундпродюсером пісні став Андрій Бакун. А написав її Тарас Тополя. Лідер «Антитіл» подарував твір співачці на її весілля з Євгеном Тереховим. Із того часу минуло два роки, і ось тепер композиція дісталася слухачеві.

Уже сьогодні в програмі «ДК Прем’єр» на «М1» – презентація лірик-відео на нову пісню. У кліпі співачка втілила відверті образи й почасти стала героїнею коміксів.