Новини

Наталія Могилевська готує справжній підручник з шоу-бізнесу для дітей!

11 Липня 2019

Про це артистка написала у своєму Instagram, прикріпивши фото в процесі створення рукопису. Це буде не просто книга, а справжній підручник для підлітків, які прагнуть стати відомими артистами та підкорювати сцени. А надихнули її на це створення її учні діти з Talant School Наталії Могилевської!

— Я довго думала про те, як навчити і підготувати дітей до успішного сценічного майбутнього. Як не втратити себе, свій талант і тонку юнацьку чутливість в жорсткому світі шоу-бізнесу? Я дійсно дуже вдячна учням зі школи Talant School, завдяки вашому розвитку і творчим можливостям я зважилася написати книгу — підручник для майбутніх артистів! Мені хочеться з вами ділитися не просто своїми думками і роздумами, а й практичними порадами. Робота над нею вже в розпалі, я дуже натхненна і горю цим! — каже про майбутнє творіння Могилевська.

Зміст підручника поки тримається в секреті, але після приголомшуючого успіху першої книги співачки — “Худнемо разом” — усі шанувальники Наталії впевнені, що це буде щось неймовірне!