Новини

“Нам було непросто”: Девід Аксельрод ексклюзивно прокоментував свої відносини з Миколою Мозговим

9 Квітня 2019

І не тільки через свій виступ: зіркова тренерка співака, Тіна Кароль, після виконання Девідом попурі з найзнаковіших пісень гурту “Queen” привідкрила деякі подробиці його родинних стосунків. Кароль зауважила, що знає про те, що батько дружини Девіда Олени, легендарний український композитор Микола Мозговий, не прийняв його свого часу. Задля того, щоб не лишати місця для здогадок і пліток, Аксельрод вирішив прокоментувати цю ситуацію.

– Так, нам було непросто. Я не хочу заглиблюватися у подробиці, бо не вважаю це за потрібне. Я поважаю пам’ять Миколи Петровича та почуття своєї коханої. Родина для мене – найбільша рушійна сила, заради якої я здатен перевернути світ довкола. Я не роздумую про кожен свій вчинок з погляду, чи пишався би мною Микола Петрович. Я роблю усе для того, щоб мої найдорожчі дівчата були щасливими та усміхненими. Думаю, у цьому наші з ним цінності збіглися б, – поділився Девід Аксельрод.

Цю ситуацію прокоментувала й дружина Девіда, Олена Мозгова, у публікації в Facebook:

“… Відповім тут і один раз. Так, Тато, як і купа моїх друзів у той час, не були в захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів. Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла… Всі вважають сильною саме мене, але сильний та надійний у наших стосунках саме Девід. Це він, коли Тато помер підтримав мене, це він виводив мене із страшної депресії, це його надійне плече і почуття допомогли мені розпочати все спочатку і повірити в життя та кохання…. P.S. Я впевнена, що Тато зараз радіє, спостерігаючи за нами. Більше всього у житті він хотів, щоб я була щаслива… І я таки щаслива…”.

Девід Аксельрод та Олена Мозгова – вже 4 роки в офіційному шлюбі. Пара виховує доньку Соломію.