Новини

“На старт, внимание, марш!”: як Мережа відреагувала на виступ KiRA MAZUR у півфіналі Нацвідбору “Євробачення”

18 Лютого 2019

“Неформат”, “Олег Скрипка у спідниці”, “суцільна інфернальність” — так було заявлено та представлено спільноті виконавицю. Як результат — доволі суперечливі коментарі журі та сумнівні оцінки. Та чи співпало це з відгуком користувачів Інтернету?

Сама KiRA, мабуть-що, найекстремальніша першовідкривачка в українському шоу-бізнесі, не приховує: для неї Нацвідбір став першим серйозним щабелем на шляху до визнання.

— Я працюю давно, проте можливість бути почутою глобально з’явилася для мене вперше. Розумію, що поряд зі мною — значно відоміші виконавці, а зі мною широкий загал фактично тільки знайомиться. Чи було мені страшно? Так усе страшно! Головне — власне відчуття та бажання цей страх перебороти! — коментує KiRA MAZUR.

Відеозапис виступу виконавиці на конкурсі ж, якій додано на YouTube, рясніє схвальними нотами (користувацьку орфографію збережено):

“Відчувається тяжка і копітка робота. Людина з гарними вокальними даними, відчувається багатогранність та індивідуалізм, який придає якогось надзвичайного шарму композиції. Як на мене, якийсь дуже відвертий та надокучливий акцент роблять на клубну музику чи денс. Людина вийшла, заспівала, і ні з ким не зрівняєш)”

“Єдина пісня з цього конкурсу, яку я собі скачав і буду слухати ”

“Це супер клас. Спів ідеальний , а пісня взагалі качова, нема слів, чіпає .”

“Приспів дуже класний, запам’ятовується)”

“Навряд це прочитає Кіра Мазур, але я б дуже хотів що б ви пішли ще раз”

“мені надзвичайно сподобалось. Едина пісня з відбору, яку захотілось переслухати та й ще підспівувати”

Свій коментар також залишив відомий французький продюсер і володар “Греммі” Керредін Солтані, із яким KiRA співпрацювала кілька років тому.

Скласти власне враження про пісню “Дихати” та її живе виконання у півфіналі Національного відбору “Євробачення” можна за посиланням: