Новини

MONATIK та NK|Настя Каменських готують унікальні номери на національній музичній премії «Золота жар-птиця»

13 Квітня 2018

Окрім визначення переможців у номінаціях, організатори премії «Золота жар-птиця» обіцяють влаштувати неймовірне та яскраве шоу. До заявлених раніше артистів долучились титани українського шоу-бізу — MONATIK та NKІНастя Каменських.

Володар різноманітних музичних премій та головний танцювальний хітмейкер — MONATIK готує спеціальний номер для премії «Золота жар-птиця». А також співак не приховує емоцій стосовно відродження легендарної премії.

MONATIK: «Відродження такої легендарної премії, як “Золота жар-птиця” — це дуже важлива місія. Дякую “Таврійським іграм” та телеканалу М2 за те, що поставили таку прекрасну мету і реалізували її. Виступати на сцені — це величезна відповідальність, а виступати на сцені поруч з легендарними особами музичної індустрії України — це ще більша відповідальність. Величезна подяка за надану можливість».

Чарівна та неперевершена NK|Настя Каменських має у своєму архіві багато музичних нагород та безліч успішних виступів на різноманітних церемоніях. Кожного разу артистка ретельно готується до своїх виступів. Спеціально для премії «Золота жар-птиця» співачка готує особливий україномовний номер.

NK|Настя Каменських: «Відродження премії “Золота жар-птиця” — справді важлива подія для музичної індустрії. Приємно усвідомлювати, що музична культура розвивається, індустрія рухається вперед. Я з великим задоволенням підтримаю премію та виконаю свою нову україномовну пісню “Тримай”».

Усі артисти, які виступлять на церемонії «Золота жар-птиця» — Alyosha, TAYANNA, NK|Настя Каменських, Христина Соловiй, MONATIK, Олександр Пономарьов, «СКАЙ», «Без обмежень», TamerlanAlena, КADNAY, «Время и Стекло», Mozgi, Michelle Andrade, Ірина Федишин, The Hardkiss, Sonya Kay, Наталка Карпа — готують ексклюзивні шоу. До їхньої підготовки залучені найбільш відомі професіонали в сфері організації шоу такого масштабу — режисери і художники-постановники, фахівці зі світлового, звукового супроводу. Конструкція і дизайн сцени, які поки тримаються в секреті, також обіцяють здивувати.

19 травня, 18:00, Національний палац мистецтв «Україна». Стань частиною зіркового шоу!