Новини

MARUV на пуантах і MOSIMANN представляють спільний відеокліп “Mon Amour”

20 Травня 2019

17 травня MARUV і MOSIMANN представили світу свою спільну роботу під назвою “Mon Amour”. Яскрава танцювальна пісня вражає слухача автентичним звучанням і унікальним вокальним виконанням MARUV. Разом із релізом також було представлено кліп, у стилістиці неонового нуара, в його зйомках взяли участь обидва артиста. Відео ідеально передає атмосферу треку, перед енергетикою якого неможливо встояти.

Познайомившись у Мінську під час зйомок однієї з телепередач, MARUV і MOSIMANN відразу знайшли спільну мову і стали обговорювати можливість записати щось спільне. MOSIMANN розповів про свої враження від колаборації:

– Я дізнався про MARUV завдяки її хіту “Drunk Groove” і подумав, що звучання цього треку дійсно особливе і навіть інноваційне. Після знайомства ми відразу порозумілися, багато листувалися, і їй сподобався один із моїх інструменталів з хуком “Mon Amour”. Ми стали працювати разом, обговорюючи ідеї електронною поштою. Що чудово в MARUV, так це те, що вона автор і продюсер, як і я. У неї є реальне бачення того, що вона хоче. Разом ми взяли участь у зйомках кліпу, і MARUV здалася мені дуже сміливою і при цьому професійною артисткою. Я щиро задоволений нашою спільною роботою.

Процес створення кліпу також минув максимально креативно. MARUV залишилася під сильним враженням від співпраці з MOSIMANN:

– Зйомки кліпу відбулися відмінно. Щира подяка Mosimann за те, що сміливо йшов на всі мої авантюри, і ми в підсумку зняли відмінну відеороботу. І, звичайно ж, мені дуже подобається сама пісня! Величезне дякую йому за те, що помітив мене на фестивалі в Мінську і запропонував зробити фіт. Вийшло класно, ми цілий рік готували цю пісню, і тепер настав її час! У кліпі я на пуантах, я давно про це мріяла. Це далося мені не так складно, всього лише відбиті пальці ніг – і ви зможете ходити і танцювати на пуантах. Звичайно, до балерин мені далеко, до їх підйомів, як вони роблять фуете і так далі, але в контексті моєї танцювальної пластики це виглядає дуже красиво і цікаво, – поділилася Аня.

Режисером і стилістом нового відео стала Яна Чаплигіна, і це вже не перша їхня спільна робота. Вона ж була режисером гучного Siren Song.