Новини

М2 оголосив старт третього сезону проекту «Хіт-конвеєр»

12 Вересня 2018

«Хіт-конвеєр» від телеканалу М2 – це проект, спрямований на популяризацію української музики. Його мета – відкриття нових імен і пошук українсьмовних хітів.

Микола Баграєв, ініціатор та меценат конкурсу «Хіт-конвеєр», співзасновник музичних телеканалів М1 та М2, зазначив:

«Конкурс нової української пісні “Хіт-конвеєр” ми проводимо вже третій рік поспіль. Попередні його переможці – гурти PATSYKI Z FRANEKA та LETAY – вдало скористалися промо-пакетами переможців і нині потужно представлені в ЗМІ та на концертних майданчиках. Важливо, що цей соціальний проект не лише стимулює до написання нових українських пісень, а й демонструє рівень живого виконання конкурсантів. “Хіт-конвеєр” – це конкурс, після якого виконавець має шанс стати зіркою буквально за рік. Тож бажаю авторам та виконавцям натхнення, продуктивної зустрічі з музою, підкорення журі та любові аудиторії!»

Телеканал М2 розпочав прийом заявок від претендентів. До 1-го жовтня всі охочі взяти участь у проекті виконавці зможуть завантажити свої роботи на сайт hit.m2.tv

Цьогорічний відбір претендентів не відрізнятиметься від торішніх. Серед усіх заявок експертне журі обере тридцять півфіналістів, котрі візьмуть участь у закритих прослуховуваннях. Далі десять найкращих потрапить до фіналу конкурсу «Хіт-конвеєр». Вони продовжать боротьбу за головний приз – зйомки професійного відеокліпу та його просування на телебаченні.

У третьому сезоні «Хіт-конвеєра» до складу професійного журі увійшли: Роман Муха (продюсер телеканалу М2), Віталій Дроздов (генеральний продюсер «ТАВР Медіа», генеральний директор «Хіт FM»), Юрій Нікітін (музичний продюсер), Олена Мозгова (музичний продюсер), Тарас Тополя (лідер гурту «Антитіла»), Ірина Білик (народна артистка України) і композитор Іван Небесний (член Національної спілки композиторів України).

За два сезони проект «Хіт-конвеєр» дав перепустку в музичну індустрію багатьом артистам. Окрім переможців минулих років, гуртів PATSYKI Z FRANEKA та LETAY, до ефіру М2 потрапили майже всі фіналісти двох сезонів. А гурти LETAY, Latexfauna, Lumiere, співаки Артем КАЙ та Ivan Navi були представлені в декількох номінаціях національної музичної премії «Золота жар-птиця» від телеканалу М2.

«Головна цінність “Хіт-конвеєра” полягає в тому, що він відкриває молодим музикантам шлях до великої сцени. У кожного з молодих гуртів чи виконавців є такий період, коли вони вже навчились робити якісний аудіопродукт, але ще не можуть створювати якісні відеокліпи та ніяк не можуть прорватись у медіапростір. “Хіт-конвеєр” – це справжній ліфт можливостей для цих музикантів, бо ми виводимо їх на велику сцену і даруємо прекрасний кліп разом із потужним пакетом розкрутки на телеканалах М2 та М1», – розповів Роман Муха, продюсер телеканалу М2.

Переможця 2018-го року оберуть на грандіозному гала-концерті 14-го жовтня. Пряму трансляцію шоу, за традицією, зможуть побачити глядачі телеканалу М2.

Подробиці конкурсу – на hit.m2.tv