Новини

М2 назвав імена півфіналістів четвертого сезону “Хіт-конвеєр 2019”

18 Червня 2019

Телеканал М2 визначив півфіналістів четвертого сезону конкурсу “Хіт-конвеєр”. До наступного етапу потрапили 34 конкурсанти, які продовжать боротьбу за головний приз — зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.

14 липня на телеканалі М2 відбудеться півфінал конкурсу “Хіт-конвеєр”. Глядачі зможуть спостерігати за своїми фаворитами у прямому ефірі М2 та онлайн на офіційній сторінці каналу у Facebook. 34 учасники почують корисні поради та конструктивну критику від професійного експертного журі, які в подальшому дадуть змогу вдосконалюватися та підкорювати топові позиції музичних чартів.

Цього року в конкурсі “Хіт-конвеєр” взяло участь близько 300 учасників, 34 — пройшли до півфіналу, а 10 найкращих потраплять до фіналу конкурсу.

Півфіналісти конкурсу “Хіт-конвеєр 2019”:

Ейра

Артем Банар

Lia

YULIYA ROZNEN

JENNYFER band

VIDVERTO

Ірина Патлавська

Остап Панчишин

Олександр Порядинський

Shayri

PERNATIZ

Lvivdanceclub

Квітка Мальва

3D NATION

ОЛЕКСІЙ ДІБРОВА

ЛЕВ РЕМЕНЄВ

Vika Mirova

MARLEN

КСАНТІ

ILCHY

HELGA

Юра Самовілов

CLOUDLESS

Маргарита Мелешко

ROOTA

MONOPOLIA

Melissa

ЛІЯ ЛІ

TAIMANOVA

Eugenia Scarlett

Natta

Mavochka

Іванка Червінська

SHY

За три сезони “Хіт-конвеєру” проект дав перепустку багатьом учасникам. Окрім переможців минулих років — гуртів “PATSYKI Z FRANEKA”, “LETAY” та “SKEEMANS” — до ефіру М2 потрапили майже всі фіналісти трьох сезонів.

Роман Муха, продюсер телеканалу М2: “За три сезони “Хіт-конвеєр” виріс до грандіозної та очікуваної музичної події! Приємно спостерігати за тим, як разом із ним росте й професійний рівень наших конкурсантів. Особлива цінність “Хіт-конвеєру” полягає в тому, що він відкриває молодим музикантам шлях до великої сцени. Це справжній ліфт можливостей для талановитої молоді!”.

Переможця 2019-го року оберуть на грандіозному гала-концерті на Співочому полі 25 серпня. Пряму трансляцію шоу, за традицією, зможуть побачити глядачі телеканалу М2.

Деталі конкурсу — на http://m2hit.com/

Прес-служба М2

044 205 44 80