Новини

М1 вчергове визнано лідером серед музичних телеканалів України

30 Травня 2019

29 травня 2019 року незалежне рейтингове агентство BIG DATA UA провела ІІ Церемонію нагородження телеканалів — “BIG DATA Awards”. ТБ-канали отримали нагороди за високі показники телепереглядів, отримані ними в 2018 році серед української IPTV / OTT аудиторії у 12 номінаціях.

За результатами річного моніторингу, компанія BIG DATA UA назвала М1 найкращим музичним телеканалом. М1 здобув перемогу у даній категорії вдруге поспіль. Гідну конкуренцію йому склали Music Box Ukraine, EU Music, M2, O-TV, VH1 та MTV Hits.

— Дуже приємно, що Інтернет знову високо оцінив нас, не гірше за ефірне телебачення. Ми, безумовно, будемо не тільки підтримувати цей високий статус, а й перевершимо очікування від нас! — коментує генеральний директор М1 Сергій Перцев.

Big Data Rating — система, що дозволяє відслідковувати як в поточному, так і в історичному проміжках часу перегляд телевізійних передач і телеканалів телевізійною аудиторією України. Підрахунок рейтингу здійснюється автоматично. Вирішальними чинниками є кількість глядачів і час перегляду каналів абонентами інтернет-телебачення в Україні.