Новини

Коронавірус подолано: KAMALIYA та NIKITA LOMAKIN офіційно здорові

2 Жовтня 2020 admin

Автор і виконавець NIKITA LOMAKIN дав здачі КОВІДу. На початку місяця знаменитий красунчик відчув перші симптоми, а вже 7 вересня приголомшив новиною, що отримав позитивний тест на COVID-19. Через три тижні Нікіта має вагомий привід для святкування, адже лікарі повідомили, що він абсолютно здоровий.

Своїм фоловерам співак повідомив про це у сторіз, виклавши результати аналізу.

До мене хвороба поставилася не надто жорстоко, але підступно. Я не страждав від високої температури чи сильного кашлю… Проте тривалий час результати лишалися позитивними! Радий, що це скінчилося хепі-ендом. В період самоізоляції написав багато нового матеріалу, який вже чекає на роботу в студії звукозапису. Скоро почуємося! 

— коментує NIKITA LOMAKIN.

Його зіркова колега KAMALIYA теж має перші радісні приводи для підтримки “бойового духу”. Її родина майже в повному складі отримала негативні результати тестів. Із “лещат” вірусу досі вибирається чоловік виконавиці Мохаммад Захур. KAMALIYA не втрачає оптимізму та продовжує щодня інформувати про перебіг боротьби за здоров’я в прямий ефірах на сторінках у соцмережах.

Зрештою, самоізоляція та дотримання рекомендацій медиків мінімізують шанси коронавірусу на безхмарне існування. Натхнення від прикладів селебрітіз допомагає повірити, що можливо подолати будь-яку напасть.