Новини

KiRA MAZUR відкриє себе нову

22 Березня 2018

Артистка готується до глобальних змін. KiRA збирається взяти участь у спортивному проекті, назву якого поки тримає в секреті, а також планує випуск експериментальних для себе й України пісні та кліпу.

«Я люблю зміни. Точніше, я без них не можу жити. Вихід із зони комфорту – це просто її розширення. Мене навіть іноді лякає той факт, що я ніяк не можу заспокоїться і постійно хочу кардинальних змін в усьому. Ні, це не означає, що я непостійна, це означає, що я невгамовна», – зазначила виконавиця.

KiRA MAZUR увірвалася в шоу-бізнес представивши неординарну композицію «Карі очі» і кліп, у якому постала в яскравому казковому образі.

За цим слідувала співпраця з дизайнером Олексієм Залевським. Ставши музою його ювілейного показу на «Ukranian Fasion Week», KiRA з’явилася в ексклюзивному авторському образі – прив’язаною до стіни. А ще вона вшанувала модельєра ексклюзивними версіями пісень «Mamba» і «Карі очі».

«Будемо бачити келих наполовину повним. Іноді, озираючись назад, мені здається, що я прожила кілька життів, я змінювалася багато разів, причому кардинально! Але тепер особливий період в моєму житті. Нині я буду нова, як ніколи. Моя музика, мій зовнішній вигляд, спосіб життя і навіть думки – хочу, щоб усе стало відкритим для вас! Хочу бути повністю чесною зі своєю аудиторією. Хочу розчиниться звуком у ній. І дуже сподіваюся, що вам сподобається», – заінтригувала KiRA MAZUR.

На початку березня співачка презентувала пісню «Де я» і кліп на неї, яким звернула увагу суспільства на соціальні проблеми.