Новини

KiRA MAZUR установила в повітрі рекорд України

17 Жовтня 2018

KiRA MAZUR установила національний рекорд України та стала «Першою співачкою, яка виконала пісню під час стрибка з парашутом». У такий незвичайний спосіб артистка презентувала дебютний альбом «Мій FOLK». Для KiRA, до речі, це був перший стрибок із парашутом.

«Чотири тисячі двісті метрів. Найяскравіше враження – це вихід із літака! Здійснити цей крок і піти вниз головою зі швидкістю двісті кілометрів на годину… Хвилина вільного падіння. І потім ще чотири з парашутом. І весь цей час знаєте, що я робила? Співала! Таку подію вирішила присвятити виходу альбому “МІЙ FOLK”! Тож прем’єра!» – поділилася KiRA MAZUR зі своїми шанувальниками у соцмережах.

Підтримати співачку приїхали її подруга – блогер Анна Суліма, а також продюсер і режисер Олександр Махач.

За всю історію незалежної України встановити національний рекорд вдавалося небагатьом артистам. Серед них – Ірина Білик, гурти «Океан Ельзи» і «Антитіла», Віктор Павлік.

Така презентація студійника, за словами співачки, є своєрідним закликом не боятися дивитися в очі страху, боротися з нав’язаними комплексами.

КiRA MAZUR два роки відтягувала видання диска.

«Я вкладала у свої твори найпроникливіше, – зазначила винуватиця події. – Дуже люблю свої пісні, тремчу від кожної. Із безлічі треків, котрі були презентовані, і які протягом останніх років залишалися “за кадром”, я відібрала десять найкращих. Десять МОЇХ пісень».

Виконавиця додала: «Альбом включає два цілковито нові твори – “Зорю” і “Ти пішов”. Саме запальний трек “Ти пішов” надихнув мене під час стрибку з парашутом. Я вирішила екранізувати його в небі».

До альбому також потрапили «Карі очі», «Ти милий», «НАРОДНА», «Я би» й інші композиції.