Новини

KiRA MAZUR: 4 факти про учасницю Національного відбору “Євробачення-2019”

24 Січня 2019

Одна з найнестандартніших виконавиць із обраної шістнадцядки претендентів на представлення нашої країни на головному пісенному конкурсі Європи – КiRA MAZUR – виступатиме у другому півфіналі під номером 4. Тож, ось 4 основні факти з її творчої біографії:

1) KiRA MAZUR презентувала свій дебютний альбом “МІЙ FOLK” у вкрай незвичний спосіб: під час стрибку з парашутом! Співаючи прямо у повітрі, вона тим самим стала “Першою співачкою, яка виконала пісню під час стрибка з парашутом” і встановила Національний рекорд України, який було зареєстровано офіційними представниками.

2) Пісня KiRA MAZUR “Карі очі” свого часу вразила французького продюсера та володаря “Grammy” Керредіна Солтані, що стало початком їх плідної творчої співпраці. Першою роботою KiRA французькою мовою став трек “Des Mots d’amour”, яку композитор написав спеціально для неї.

3) Виконавиця пробує свої сили і у електронній музиці: KiRA MAZUR має проект-альтер его під назвою K.ODA. Його ідея виникла під час чергової ранкової пробіжки: співачці захотілося створити музику для спортсменів та активних людей. Вона сама займається спортом і поставила перед собою виклик – пробігти 1000 км за 60 днів або побритися налисо. KiRA також планує запустити авторський спортивний блог, у якому поділиться не тільки своїми враження та успіхами в марафоні, але й розкаже про секрет схуднення.

4) Ідея конкурсної пісні “Дихати” також виникла під час заняття спортом: саме мотивацією не зупинятися і не збиватися у диханні KiRA MAZUR підтримувала себе подумки на одному з тренувань. Співачка вже познайомила загал із треком: композицію “Дихати” представлено на її офіційному каналі в YouTube, і він вже отримав схвальні відгуки та реакції аудиторії.

ПОСИЛАННЯ НА АУДІО:

 

Другий півфінал Національного відбору “Євробачення-2019” відбудеться 16 лютого у ЦКМ КПІ та у прямому ефірі телеканалів СТБ і UA:ПЕРШИЙ.