Новини

KAMALIYA — про шлюб: “Не бачу жодного сенсу триматися за те, чого не існує!”

1 Травня 2020

Зовсім скоро відбудеться прем’єра кліпу KAMALIYA на пісню “Besame Mucho”. Артистка “M1 Agency” постала в ньому в абсолютно новому іміджі! Про зміни в самовідчутті, а також — про особисте життя під час карантину виконавиця розповіла журналу “Отдохни!”.

За словами співачки, вона із задоволенням приміряла на себе кожен із запропонованих образів. Стилістом для KAMALIYA стала режисер відео Олена Винярська.

— Я люблю експерименти, тому погоджуюся на них легко! Ніколи не погоджуся коротко підстригтися! Мене радує те, що для радикальних змін можна використовувати перуки будь-якої довжини. Але чіпати своє волосся у мене б точно рука не піднялася, — поділилася артистка.

 

Не обійшлося і без питань на тему особистого життя. Шлюб подружжя Захур багато хто вважає ідеальним. KAMALIYA не приховує: якоюсь мірою — це правда! І щедро ділиться секретом міцних стосунків, який тільки підтвердився під час перебування одне з одним 24/7:

— Головне — вчасно промовчати та перечекати “бурю”. Потім же — абсолютно будь-яке питання можна обговорити з іронією і гумором. Вважаю, що люди повинні бути щасливі разом. Не бачу жодного сенсу триматися за те, чого не існує! Нездорові стосунки в шлюбі дуже позначаються на психологічному стані дітей. Вони постійно перебувають у стресі, відчуваючи напругу батьків. У їхніх інтересах дорослим краще розійтися — і залишитися друзями, вдячними одне одному за хороші моменти. Краще так, ніж мучити і дітей, і одне одного.

Детальніше про правила життя найбагатшої співачки України — у свіжому випуску журналу “Отдохни!”. Вже у продажу!

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya