Новини

KAMALIYA презентувала гарячий дуетний кліп за участі свого чоловіка (ПРЕМ’ЄРА!)

16 Липня 2019

Трек “Наше LіТО” записано спільно з дуетом RICO MACHO, які раніше знімалися у лірик-відео виконавиці “Самба Тропікана”. Пісня стане беззаперечною зіркою усіх спекотних вечірок! Ії авторами стали Віктор Курандо та гітарист KAMALIYA Андрій Дудін.

— Із хлопцями RICO MACHO ми познайомилися ще на зйомках мого лірік-відео “Самба Тропікана”. Атмосфера була, ну, дуже відвертою! Вони навіть обидва спробували закрутити зі мною роман! — посміхається артистка “M1 Agency”. — Цю історію, до речі, було вирішено певним чином відобразити у кліпі. Що я відповіла тоді на залицяння? Ох, побачите, це може стати черговим мемом! Не обійдеться без мого чоловіка!

Кліп “Наше LіТО” вийшов іронічним і легким. KAMALIYA відійшла від звичного для всіх амплуа діви та зіркової білявки і показала, що вона не без почуття гумору! Зйомки дуетного відео довірили добре знаній українській режисерці Олені Вінярській.

— Над “Самбою…” свого часу теж працювала я, тож в принципі я й познайомила Камалію з одним із учасників дуету, Епіфаніо! Хоча музика підказувала латиноамериканську тему, ми вирішили їй не піддаватися! Атмосфера та історія кліпу — це Техас, золотий пісок, двоє ковбоїв, що відпочивають, та розкішна білявка, від якої важко не втратити розум! — коментує Олена Вінярська.

Прем’єра кліпу “Наше LіТО” від KAMALIYA відбудеться сьогодні, 16 липня, в прямому ефірі проекту “InRating” на телеканалі М1 о 13:30. Відео вже є на YouTube-каналі виконавиці.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya