Новини

KAMALIYA у новому кліпі розповіла історію материнства

7 Листопада 2019

Це буде чи не перша по-справжньому лірична робота артистки “M1 Agency”, у якій вона покаже себе не гламурною сексуальною дівою, а ніжною люблячою мамою.

— Материнство — це заповітна мрія мого життя, до якої я йшла дуже складним шляхом. Я не жалкую про жодний крок, який мені довелося зробити на ньому! “Доню, не плач” — це пісня, яку зрозуміє кожна мама. Цей статус — це найважча з робіт, яка приносить найбільшу радість! — ділиться KAMALIYA. — “Доню, не плач” народилася так само, як народжується дитина. І от коли в мене самої потекли сльози, я зрозуміла, що трек готовий. Навіть мої донечки, хоча в пісні прошу їх не плакати, можуть від неї розчулитися!

Однією з ключових “фішок” відеороботи стала поява в кадрі співачки, яку вважають душею та голосом української культури, — Ніни Матвієнко!

— Я залюбки погодилася взяти участь у цій зйомці! Мені дуже близька ця тема, бо я й сама маю енергетично міцний жіночий рід… — коментує Ніна Митрофанівна. — На майданчику панувала світла, добра, навіть благословенна атмосфера! Дякую за запрошення!

Режисером відеороботи став Олександр Філатович:

— Ідея кліпу полягає в тому, що життя — це дорога, і поки дитина йде нею — мама завжди поруч незалежно від віку. У кліпі будуть драматичні міні-сюжети про дочку, де мама завжди є для неї підтримкою і другом, мама завжди поруч.

 

Прем’єра кліпу “Доню, не плач” відбудеться сьогодні, 7 листопада, в ефірі “ДК ПРЕМ’ЄР” на телеканалі М1 о 19:45.