Новини

Ірина Білик завершила в Києві всеукраїнський тур «Без гриму. Найкраще. Про кохання»: знімки

16 Квітня 2018

Музична мандрівка охопила території від Сєвєродонецька до Ужгорода й від Сум до Одеси. Ірина готувала цю програму протягом п’ятнадцятиріччя. Улюблені хіти та нові пісні почуло понад сімдесят тисяч осіб. Також глядачі концертів ознайомилися з міні-версією київських концертів, про яку подбали продюсер артистки Олег Збаращук і режисер Олена Вінярська.

Важливою частиною програми стало залучення Ольги Ракицької, котра була спеціальною гостею під час концертів у низці міст.

«Я рада, що я змогла проїхати всі тридцять п’ять міст і дати тридцять сім концертів за два місяці. Це мій особистий подвиг, моя перемога. Я дуже рада, що люди у всіх містах заповнювали зали та з задоволенням слухали душевні пісні. Хоча, зізнаюся чесно, я вже думала, що люди налаштовані на геть іншу хвилю, і такі пісні їм не потрібні. Але, як показали ці аншлаги, саме така музика нині потрібна слухачеві. У залах було дуже багато маленьких дітей, і я теж дуже втішена з цього приводу, адже завдяки цьому я знаю, що й через десять, і через двадцять років мої глядачі будуть зі мною», – розповіла Ірина Білик.

Три концерти в Києві поставили крапку у всеукраїнському турі. Попри те, що Ірина без відпочинку перебувала в дорозі два з половиною місяці, на київських концертах вона була в гарному настрої, чудовій формі та співала дві з половиною години тільки «живцем».

Подивитися шоу Ірини Білик прийшло чимало колег і представників ЗМІ. Колишній чоловік Ірини Білик Дмитро Коляденко також відвідав концерт улюбленої співачки. Не витримавши емоційного напруження, він вибіг на сцену крізь кордон охорони й подарував Ірині величезний букет квітів.

Наталія Могилевська, Юрій Нікітін, Ольга Горбачова, група «НеАнгели», Павло Зібров, Гарік Кричевський – це далеко не повний список знаменитостей, що прийшли насолодитися концертами «Без гриму». У свою чергу Ірина пообіцяла цієї осені повернутися до глядача вже з новим концертним туром.