Новини

GROSU: “Поговоримо про провокації, коли в 50 я буду танцювати в купальнику!”

5 Червня 2020

Співачка й акторка Аліна Гросу (GROSU) 8 червня святкуватиме своє 25-річчя! Не можна не визнати, що “маленька бджілка” перетворилася на дорослу красиву дівчину, яка досягла серйозних висот і успіхів. Про те, яким вона згадує своє дитинство, що відбувається в її творчості та в житті загалом, виконавиця розповіла у великому інтерв’ю журналу “Отдохни!”.

Зараз GROSU впритул працює над матеріалом для нового альбому і черговою трилогією кліпів на кшталт “Дико Любила Вову”. Безпосередньо 8 червня вийде новий сингл під назвою “Голый Король”. Чи буде в новій сторінці її творчості місце для провокації?

“У плані провокаційних образів я розсудлива та вважаю, що мені важливіше оголити душу й емоції, ніж тіло. Думаю, мої кліпи вважають провокаційними, тому що є зв’язок зі мною маленькою. Та мені ось-ось “стукне” 25! Ось коли я буду теж танцювати в купальниках, але у свої 50, тоді поговоримо про провокації!”.

Аліна відверто прокоментувала й чутки, які постійно виникають довкола її персони: як щодо особистого життя, так і про зміни зовнішності завдяки пластичним операціям.

“До пластичних операцій не маю жодного відношення! Востаннє я перебувала під наркозом у чотири роки… Змінилася років у 18-19, коли сильно схудла та перефарбувалася в білявку. На питання про “пластику” я з кайфом відповіла б і під детектором брехні. Мені приховувати нічого! А якби щось і робила — зізналася би відразу. Нащо приховувати?”.

Співачка вважає за краще тримати ідеальну фізичну форму завдяки роботі над собою, без втручань хірургів:

“Я намагаюся їсти все, що захочу, просто в невеликих кількостях і в правильних поєднаннях. Я байдужа до борошняного та солодкого. Моє обличчя — це моє обличчя, мені потрібно тримати себе у формі!”.

Новий випуск “Отдохни!” із головною героїнею GROSU — вже у продажу!