Новини

Флешбек у 2000-і у новому кліпі гурту “Время и Стекло” — “Лох”

31 Жовтня 2019

У кліпі оживають найяскравіші тренди 2000-х: total denim, лакові куртки, зухвалі міні, рейверські окуляри, кепі та снебпекі, ланцюги і максимум непоєднуваних аксесуарів, гофре, гліттер, мелірування та сміливі зачіски. У модній ретроспективі взяли участь українські та світові бренди: KSENIA SCHNAIDER, Anton Belinskiy, Paco Rabanne, I am Gia, CULTNKD. За стиль у кліпі відповідали Оля Поліщук та Андрій Панасюк.

Надя і Позитив стали героями-асоціаціями епохи нульових. Надя з’являється в образі типової для того часу довгоногої білявки, що копіює стиль Крістіни Агілери, власниці салону краси і зухвалої койотки, яка сексуально танцює на барній стійці і пристрасно цілується з Дантесом в автівці. А Позитив встиг перевтілитися в чотирьох персонажів: стиліста по волоссю, фейсконтрольщика нічного клубу, бед боя на Феррарі та бармена.

Надя: “Мій улюблений образ у кліпі — білявка в нічному клубі. Якби зараз я повернулася в нульові, виглядала б саме так. Чого не скажеш про тренд на накладні нігті, з якими я проходила 15 годин зйомки і які по черзі відклеювалися кожні 15 хвилин. Із чим асоціюються у мене 2000-і? З Крістіною Агілерою і чомусь із солярієм (сміється)”.

Позитив: “Тільки нещодавно думав, що треба повертати кліпи 2000-х у наші реалії — і ось “Лох” і олдскульщіна, за якою ми всі нудьгували! Для мене це, напевно, рекордна кількість образів у кліпі. Ще й настільки різних і дивних! Я так вжився у своїх персонажів, якийсь час не міг вийти з образів!”.