Новини

ДОРОШ відзначив день народження сина в різдвяному Відні

27 Грудня 2018

Грудень — найкращий час для того, щоб набиратися сил і надихнутися на новий творчий рік. Так, співак і меценат ДОРОШ провів сімейні різдвяні вихідні у Відні. Разом із дітьми, сином Миколою та донькою Софією, виконавець прогулявся палацом Шенбрунн — літньою резиденцією Габсбургів. Якраз 22-го грудня Микола Дорош відзначив свій 24-й день народження.

ДОРОШ запевняє, що неодноразово був у столиці Австрії. Це місто, яке називають серцем Європи, не залишає його байдужим. Чому для сімейної поїздки обрали саме час саме напередодні Різдва? За словами співака, у це свято Відень розкриває всю красу та велич духу.

«Відень не просто прекрасний. Він приголомшливий, чудовий; ніби об’єднує минуле із сьогоденням, високе з земним. Мені не просто подобається це місто й подобається тут бувати. Я закоханий у Відень! Кожен тутешній куточок для мене — наче витвір мистецтва. Я тут завжди почуваюся щасливим. А поготів — у такій безцінній компанії, компанії моїх дітей!» — зазначив артист.

В один із вечорів ДОРОШ разом із дочкою та сином відвідав Віденську державну оперу. Класичний репертуар тут виконують одні з кращих музикантів світу, що дуже надихає доньку виконавця Софію як піаністку.

ДОРОШ із задоволенням розповідає про своїх дітей і дуже пишається їхніми успіхами:

«Мої діти геть не схожі за характером, але при цьому цілковито дивовижні! Соня виключно завдяки власним зусиллям і таланту вступила до спеціалізованої школи імені Лисенка, успішно там навчається. Дочка віртуозно грає на фортепіано, і я надзвичайно пишаюся нею. Микола ж, на мій превеликий жаль, музикою не захоплюється. Але він не по роках мудрий! Мені подобається спілкуватися з ним практично на рівних і розуміти, що багато чого він може навчити мене, а не навпаки».

ДОРОШ:

Facebook

Instagram

YouTube