Новини

Божена Дар й AVIATOR потрапили на перші шпальти ЗМІ Азербайджану

9 Листопада 2018

Знімальна група на чолі з режисером Радиславом Лукіним обрала для фільмування найвидатніші місця столиці Азербайджану, серед них – Культурний центр Гейдара Алієва.

Дозвіл знімати на території центру надала особисто дружини президента країни Мехрібан Алієва. Тож не дивно, що матеріали від азербайджанських журналістів про українську прем’єру почали виникати в мережі ще до офіційного релізу. «Наречена» стала першим українськомовним треком, який опинився в місцевому медіапросторі, зміцнює там свої позиції та завойовує все більше уваги!

«Ось так наш цілковито український дует став своєрідним символом культурного обміну двох народів, – усміхнувся лідер гурту AVIATOR Дмитро Тодорюк. – Цікавість до «Нареченої” виникала ще під час екранізації. До нас неодноразово підходили та запитували: “А де вас почути можна? Гарна пісня!”»

Божена Дар додала: «Просто емоції та почуття будь-якої нареченої, у якій би країні вона не жила, приблизно однакові. Вони не можуть не торкатися самої душі, а поготів – якщо їх передає щира, чесна пісня. Тому, навіть без розуміння української в подробицях, можна відчути все те, що ми вклали в цей сумісний трек».

Андрій Сторож, лідер гурту AVIATOR й автор музики до «Нареченої», зазначив:

«Ми залюбки відвідаємо Баку знову, тепер – із концертами! Раді співпрацювати з журналістами Азербайджану та втішені, що вони зацікавилися нашою творчістю. Недарма кажуть: нічого в житті не трапляється без певної мети».

На одному із провідних інформаційних порталів Азербайджану media.az опублікували ексклюзивне інтерв’ю з виконавцями.

Найближчим часом дует Божени Дар і гурту AVIATOR готує до виходу спеціальну весільну версію кліпу «Наречена». До неї потраплять відео шанувальників, зняті в особливий для молодят день.